Vanaf begin april start de herbouw van het sportcafé van sporthal De Oostwal in Sint Pancras. De omgevingsvergunning is verleend en de bouw kan van start. Naar verwachting zal het sportcafé medio juni worden opgeleverd.

In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 oktober 2015 vond een grote brand plaats in het sportcafé van De Oostwal. Het sportcafé werd volledig verwoest en in de hallen was veel rook-, roet- en waterschade, waardoor de vloeren, plafonds en toestellen moesten worden vervangen. De gangen en kleedkamers moesten worden geschilderd. 

Verenigingen en scholen moesten tot begin maart uitwijken naar sporthal Geestmerambacht en andere gymzalen. Wedstrijden organiseren en nazitten is er nog niet bij omdat het sportcafé nog herbouwd moet worden. Op dit moment moet de noodingang nog gebruikt worden. De badmintonvereniging stelt terugkeer uit volgend seizoen.

Het herstel van de tennishal loopt volgens schema en is dan ook ruimschoots vóór het komende winterseizoen weer speelklaar. Alles wordt vernieuwd zoals de daglichtkoepels, verlichting, gordijnen en het tapijt. Meteen zijn de deuren verbreed voor de toegankelijkheid voor rolstoeltennissers.

De gemeente is eigenaar van de sporthal en het sportcafé. De tennishal (TennisCentrum De Oostwal) is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Stichting Tennisbanen Sint Pancras. Sportservicepunt Langedijk exploiteert de sporthal en verhuurt het sportcafé aan de heer en mevrouw Karels.

Aan het begin van het nieuwe seizoen zal er een officiële openingsweekend worden georganiseerd door de verenigingen en de exploitanten.

Pin It
Bekeken: 3875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/