Op 14 april vindt bij het Horizon College in Heerhugowaard de eerste Verbindingsborrel plaats. De Verbindingsborrel is ontstaan om het onderwijs in Noord-Holland en de ondernemers meer met elkaar in contact te brengen.

De Verbindingsborrel wordt gehouden bij een onderwijsinstelling in Noord-Holland, waarbij een of meerdere studenten een presentatie houden voor een groep ondernemers uit het netwerk van Nederlandse Zaken. Onder het genot van een hapje en drankje worden de ondernemers ontvangen bij een onderwijsinstelling en vindt er een presentatie plaats, waarmee de band tussen overheid en onderwijs in de regio wordt versterkt .

Het onderwerp van de presentatie kan een nieuw project zijn, maar ook iets waarbij ze de hulp van ondernemers zoeken of juist iets onder de aandacht van ondernemers willen brengen. Het kan ook gaan om een nieuwe opleiding binnen het instituut of juist een discussie met de ondernemers over het onderwijsaanbod en de vraag naar personeel in de regio.

De eerste Verbindingsborrel van 2016 wordt gehouden bij het ROC Horizon College in Heerhugowaard. Jan Ferwerda, Coördinator Ondernemerschap van de afdeling Handel en Dienstverlening, zal een presentatie houden over ‘Ondernemersopleiding en Bouwstenen voor Ondernemerschap’. Na de presentatie is er een netwerkborrel, waarbij door studenten van het Horizon College genetwerkt wordt met de aanwezige ondernemers. Hiervoor hebben de studenten een speciale netwerk-workshop gevolgd, verzorgd door Nederlandse Zaken NH.

Na afloop is er voor de aanwezige ondernemers de mogelijkheid om deel te nemen aan het viergangendiner, inclusief wijn- en waterarrangement, in het eigen restaurant van het ROC Horizon College, verzorgd door de studenten van de afdeling Horeca.

Bedrijven die willen deelnemen aan deze verbindingsborrel kunnen zich aanmelden via ‘Evenementen’ op de website van Nederlandse Zaken.

Pin It
Bekeken: 4468x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/