Vele bedrijven en organisaties zijn bezig geweest met een 1 aprilgrap. Het Langedijker Dagblad kon niet achterblijven en plaatste donderdag het bericht dat er tijdens wegwerkzaamheden aan de Dorpsstraat en de Kastanjelaan in Zuid-Scharwoude een niet-ontplofte bom uit de Tweede Wereldoorlog is gevonden. 

Het zou gaan om een blindganger, oftewel een explosief dat niet op het oorspronkelijk bedoelde moment is afgegaan. Volgens het bericht zou de bom vrijdagmiddag rond 14 uur uur onschadelijk worden gemaakt bij voetbalclub LSVV. Omwonenden konden in het gemeentehuis van Langedijk, waar er er koffie en thee voor hen klaar zou staan, terecht met vragen.

Een mooie poging waar jammer genoeg niemand voor viel. Vrijdagmiddag was het angstig stil bij LSVV, bij de 'vindplek' en ook bij het vrijdagmiddags altijd gesloten gemeentehuis. Desondanks een 8 voor de poging!

Pin It
Bekeken: 3830x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/