Het laatst overgebleven lid van Dorpsplatform Oudkarspel is er definitief mee gestopt. Het Dorpsplatform heeft daarmee officieel opgehouden te bestaan.

Don Arnoldus was als laatste lid overgebleven. Eind 2015 waren er nog drie leden, met Marianne van der Ende en Dick Zuiderbaan erbij, maar die gaven destijds al aan er per 1 januari mee te willen stoppen. Er is nog een Facebookactie opgezet om nieuwe leden te werven, maar daar zijn geen reacties op gekomen. Voor Arnoldus was het toen wel duidelijk dat het geen zin had om door te gaan. 

Wat hem definitief deed besluiten om te stoppen was het feit dat hij niet was uitgenodigd voor de laatste twee vergaderingen van de andere dorpsplatformen met de gemeente , terwijl hij toch het laatst overgebleven lid van Dorpsplatform Oudkarpsel was.

Volgens Arnoldus zijn dorpsplatformen uit de tijd geraakt doordat mensen meer individualistisch zijn geworden en minder vertrouwen hebben in de politiek

Pin It
Bekeken: 3090x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/