Gisteren is in heel Nederland voor of tegen het verdrag in Oekraïne gestemd. Daarvan zijn de uitslagen inmiddels bekend (onder voorbehoud, deze cijfers zijn nog niet officieel). Maar liefst 61,1 procent van de stemmers heeft een "nee" genoteerd, 38,1 procent een "ja".

De cijfers per gmeente laten zien dat het stemgedrag in Alkmaar en Langedijk daar niet veel van afwijken, Heerhugowaard laat echter een groter percentage nee-stemmers noteren: 67,9 procent. In alledrie de gemeenten was de opkomst hoger dan het landelijk gemiddelde dat op 32,2 procent uitkwam (ook nog niet officieel). Hier is Langedijk de uitschieter met een opkomst van 38,5 procent.

Pin It
Bekeken: 3453x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/