Een 15-jarige jongen uit Broek op Langedijk is woensdag slachtoffer geworden van een gewelddadige straatroof. Het gebeurde rond 21:15 uur op de Middenwaard in Heerhugowaard. De politie zoekt getuigen.

De jongen stond met twee vrienden op straat toen drie jongeren aan kwamen rijden op een fiets en een zwarte scooter. Twee van de drie liepen op de 15-jarige jongen af, de derde bleef op de uitkijk staan. Het tweetal vroeg of hij geld bij zich had, dit ontkende hij. Vervolgens fouilleerde één van de jongeren de Langedijker en vond geld. Dit pakte hij af en hij gaf het slachtoffer een stomp in zijn maag.

Omdat het slachtoffer zo in schock was door de gewelddadige beroving, weet hij de daders niet duidelijk te omschrijven, behalve dat één van hen een zwart trainingspak met rode streep droeg. Hij wist wel dat het drietal na de beroving weg was gereden richting de Zuidtangent. Hoe het zit met de twee vrienden van het slachtoffer meldt de politie niet.

De politie roept getuigen op die mogelijk meer informatie hebben over de straatroof, contact op te nemen via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 2951x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/