In de gemeente Alkmaar, Langedijk en 27 andere gemeenten zijn in totaal meer dan 3000 inwoners van start gegaan met 100-100-100.nu, het project waarin 100 mensen per gemeente gedurende 100 dagen 100% van hun afval scheiden. Afgelopen vrijdag konden de deelnemers op het forum alvast kennismaken met andere deelnemers.

Sinds deze maandag staat de allereerste Weekopdracht klaar, en voor de Dinsdag Video ging 100-100-100.nu presentator Georgina Kwakye op bezoek bij HVC om te zien wat er met ons afval gebeurt. Voor 100-100-100.nu ervaren de deelnemers hoe ze het grootste deel van huishoudelijk afval kunnen scheiden.

Van materialen zoals plastic, papier en gft kunnen immers nieuwe producten worden gemaakt, maar alleen als het afval thuis al goed wordt gescheiden. We kunnen zelf ook onze hoeveelheid afval flink terugdringen, bijvoorbeeld door bewust boodschappen te doen.

Op www.100-100-100.nu hebben alle deelnemers toegang tot een persoonlijke pagina om wekelijks de weegresulaten van hun hoeveelheid restafval, oud papier, gft en plastic in te voeren. Op het forum www.100-100-100.nu kunnen de deelnemers ervaringen delen, en eigen tips over afvalscheiding en -preventie kwijt.

Pin It
Bekeken: 3265x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/