De politie in Hoofddorp heeft donderdag rond 03:40 uur drie jongeren van 18, 19 en 20 jaar uit Heerhugowaard aangehouden op verdenking van diefstal van gereedschap.

Agenten zagen op een bouwterrein een auto met gedoofde lichten, die toen ze naderden wegreed. De agenten controleerden de auto en vonden gereedschap op de achterbank en in de kofferbak. De jongens hadden het gereedschap ´gevonden´, maar ze wisten niet meer waar. De agenten geloofden het drietal niet en hield hen aan. Onderzoek in de omgeving wees uit dat twee bestelbusjes waren opengebroken waaruit het gereedschap was gestolen.

Pin It
Bekeken: 2568x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/