Woensdag 13 april wordt in het gemeentehuis van Heerhugowaard de 'H300 op weg!'-bijeenkomst gehouden. Hierin presenteren vertegenwoordigers van verschillende werkgroepen hun plannen voor Heerhugowaard aan het publiek. Deze plannen zijn eerder tijdens het H300 werkatelier van 17 maart door de werkgroepen besproken.

Daarnaast heeft een aantal werkgroepen tijdens 'H300 op weg!' een marktkraam staan, waar geïnteresseerden na afloop terecht kunnen voor meer informatie over de plannen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur.

Alle thema’s en ideeën van de Burgertop H300 van 13 februari zijn terug te vinden op www.heerhugowaard.nl/burgertoph300 en https://www.facebook.com/burgertoph300.

Pin It
Bekeken: 3270x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/