Het is bijna een maand geleden dat Stichting Voorschool Langedijk (SVL) haar faillissement aanvroeg. Hierdoor moesten de ouders van 280 peuters een nieuwe opvang voor hun kind vinden. Inmiddels hebben volgens de gemeente Langedijk de meeste peuters die voorheen naar de speelzalen van SVL gingen een nieuw onderkomen gevonden, al is niet precies duidelijk waar. Veel ouders hebben in elk geval hulp gevraagd via het klantcontactcentrum van de gemeente.

De gemeente hoopt dat er na de zomer een duidelijk beeld zal zijn. In elk geval hebben de 79 kinderen met een ‘rugzakje’ een plek gevonden. Verder zijn er onder andere kinderen opgenomen bij de nieuw opgerichte De Kleine Baai in Oudkarspel, ZoWieZo in Zuid-Scharwoude en bij de peuteropvang in Waarland.

Pin It
Bekeken: 2676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/