Donderdag heeft de politie een winkeldief kunnen inrekenen dankzij het snelle optreden van drie jongens. Om 13.30 uur was de politie ter plaatse bij de Albert Heijn in Middenwaard omdat er een winkeldiefstal had plaatsgevonden. Terwijl agenten de winkel uitliepen met de reeds aangehouden verdachte kregen ze van winkelmedewerkers te horen dat er zojuist nog een diefstal had plaatsgevonden en dat een man hard wegrende uit de winkel.

Drie jongens die op dat moment voorbijkwamen renden direct achter de verdachte aan. Onderweg gooide de verdachte zijn buit en jas weg. Twee van de jongens achtervolgden de verdachte verder; de derde bracht de buit en jas terug naar de politieagenten die bij de Albert Heijn stonden. Hij nam ondertussen contact op met zijn vrienden en ging met een agent in de politiewagen mee om de weg te wijzen. Zo wist hij de agent naar zijn vrienden en de gevluchte verdachte te brengen. Door het direct reageren en de goede communicatie van de jongens kon de verdachte door de politie worden aangehouden.

Pin It
Bekeken: 2818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/