Maandag startten de werkzaamheden aan de Westelijke Randweg te Oudkarspel. De weg krijgt tussen de Kasteelstraat en de Provincialeweg (N504) een verkeersveilige inrichting. Het werk duurt tot eind mei. Het verkeer wordt omgeleid met borden. Van Gelder B.V. voert de werkzaamheden uit.

Fase 1 duurt tot en met 2 mei. Dan wordt de randweg tussen de Kasteelstraat en de rotonde Zaagmolenweg afgesloten, inclusief fietspad. De rotonde is vanaf de N504 bereikbaar. Auto verkeer wordt omgeleid via de N504, N245 en randweg aan de noordzijde. Fietsers gaan door het dorp.

Fase 2 duurt van 3 mei tot en met 23 mei. Dan wordt de Westelijke Randweg tussen de rotonde Zaagmolenweg en Provincialeweg afgesloten. De rotonde is dan vanuit het noorden bereikbaar. Autoverkeer moet via de N504, N245. Fietsers kunnen er nu wel langs. Er worden ook omleidingen ingesteld voor sportcomplex Oeverzegge en bewoners van de Diepsmeerweg. Op 20 en 23 mei wordt het asfalt van de rotonde vervangen. Deze afsluiting duurt twee dagen.

De planning kan door het weer worden beïnvloed. Wijzigingen worden gemeld op gemeentelangedijk.nl. Het werk wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie.

Pin It
Bekeken: 3853x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/