De aansluiting van de Tulpenstraat op de rotonde Oostelijke Randweg in Noord-Scharwoude is donderdag per direct voor ongeveer acht weken afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Uit inspectie bleek onverwacht dat de betonnen riolering direct herstel behoeft. De omleiding loopt via de Voorburggracht. 

Verkeerswethouder Jasper Nieuwenhuizen: “Het college wenst geen enkel veiligheidsrisico te nemen en daarom is besloten de weg meteen af te sluiten. We beseffen dat dit vervelend is voor omwonenden en diverse voorzieningen in dit gebied. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te voorkomen.”

De Oostelijke Randweg blijft open voor verkeer. De rotonde wordt tijdelijk omgevormd tot kruispunt door de beplanting en de bebording te verwijderen. Zo blijven zwembad Duikerdel en de Potjesdam bereikbaar. Er zijn verkeersregelaars aanwezig. De rotonde wordt de komende dagen aangepast, mogelijk ook in het weekend. De omleiding wordt met borden aangegeven.

De gemeente schat dat de reparatie aan de riolering ongeveer acht weken gaat duren, in verband met de levertijd van materiaal. Na de werkzaamheden wordt de rotonde weer in oorspronkelijke staat hersteld en is de Tulpenstraat weer vrij.

Pin It
Bekeken: 3004x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/