Opschudding bij buurthuis De Ezel in Heerhugowaard. Op de Raadspagina van de gemeente staat groots aangekondigd een gratis jongerenfeest op zaterdag 23 april vanaf 20.00 uur.

Het feest is één van de ideeën voortkomend uit de H300 burgertop in februari. Erkan Labouré (23) woont in de Waardse Schilderswijk en is het met andere jongeren in zijn buurt eens dat er niet veel voor hen te beleven valt. Dit zorgt soms voor overlast van hangjongeren. Een wekelijks feest bij De Ezel zou een mooie oplossing zijn en hij ging praten met de beheerder van het buurthuis en de gemeente over toezicht.

Tot zo ver klopt het allemaal wel, wat er op de Raadspagina staat. Maar dat er ook echt al een feest is, en nog wel al zo snel, daar wisten de medewerkers bij De Ezel niets van. Dus trokken ze bij een andere persoon, betrokken bij H300 burgertop, aan de bel om te vragen of hij van meer wist. Nee, ook niet.

Maar zo is inmiddels Erkan zelf op de hoogte gekomen dat zijn feest ineens, op papier in ieder geval, al bestaat. Hij probeert te achterhalen hoe het 'spookfeest' heeft kunnen ontstaan.

Pin It
Bekeken: 3365x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/