Het lijkt een rustige avonddienst voor politie Heerhugowaard, want het blijft redelijk stil op de Facebook pagina van de 'volgdienst' van politie Heerhugowaard, die duurt van 14:00 tot 22:00 uur. Of het Mega Piratenfestival op het Strand van Luna hier verandering in gaat brengen, is afwachten.

Vrij vroeg in de dienst was er melding van een poging tot inbraak aan de Dokter Manjoeroplantsoen te Broek op Langedijk. Nadat opname van de aangifte is een buurtonderzoek verricht door wijkagent en biker Niels de Graaf. Er wordt geen aanhouding vermeld. Van 16:00 tot 17:00 uur was De Graaf met een collega in Berkhout voor een kennismaking met inwoners.

Aan het eind van de middag hebben politievrijwilligers gesurveilleerd in winkelcentrum Middenwaard. De laatste tijd zijn hier veel winkeldiefstallen en is er overlast van hangjeugd. Ook motorrijder 14.09 hield toezicht. Er werd geen hangjeugd aangetroffen.

Om 17:17 uur kregen de 14.74, 14.01 en 14.03 een "prio 1 melding", een melding met spoed. Op de Weerestraat in Obdam was een eenzijdig ongeval geweest. Ter plaatse een skateboarder gevallen te zijn. Agenten hebben eerste hulp verleend tot de ambulancepersoneel aanwezig was om hen af te lossen. De onfortuinlijke jongeman is naar het ziekenhuis gebracht.

Motoragent 14.13 heeft tussen 19:30 uur en 20:00 uur een snelheidscontrole gehouden op de kruising Beukenlaan - Jan Glijnisweg in Heerhugowaard. Er zijn 25 auto's gecontroleerd. De hoogst gemeten snelheid was 58 km/uur, dus iedereen hield zich behoorlijk goed aan de maximumsnelheid van 50 km/uur

In de middag maakten agenten zich op voor het Mega Piratenfestijn, dat rond 20:00 uur van start ging in het Park van Luna. Hiervoor is extra inzet. Wijkagent Ray Berger heeft samen met medewerkers van de gemeente het terrein en de omgeving 'geschouwd'. Alles was in orde voor een mooi en veilig festijn.
(foto: Facebook Politie Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 3833x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/