De laatste paar uurtjes van de tweede 'volgdienst' van politie Heerhugowaard bleef het net als over de hele dag vrij rustig.

Eenheid 14.01 heeft rond 20:00 uur aan de Hemelboog Binnen in Heerhugowaard een bejaarde man weer in bed geholpen. Hij was eruit gevallen en ook zijn vrouw kreeg hem niet meer overeind. Daarna is een man bekeurd voor het rijden met banden die tot op het canvas versleten waren, en is een ex-militair onaangekondigd gecontroleerd op zijn vrij uitgebreide wapencollectie en bijbehorende vergunning. Alles bleek weer prima in orde.

Het laatste 'wapenfeit' was noodhulpverlening bij een ongeluk op de Middenweg. De 14.03 en 14.13 spoedden zich naar de plaats ongeval. Hier bleek het te gaan om een auto die achteruit tegen een fietser was aangereden. De fietser was gevallen en had hij daarbij een wond in zijn gezicht opgelopen. Het letsel leek gelukkig mee te vallen. De fietser is wel voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Op de Facebook pagina van de volgdienst is een video te zien van de spoedrit over de Oostertocht, over al die rotondes, richting de Middenweg. Met toeters en bellen natuurlijk. (foto: politie Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 2998x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/