Begin mei wordt in Heerhugowaard een cursus Kinder-EHBO gegeven. Dit is een initiatief van Mamacafé Heerhugowaard. De initiatiefnemers hadden in de media gelezen dat er veel mensen zijn die met hun kind onnodig de huisartenpost of de huisarts bezoeken. Naar aanleiding hiervan besloten ze een cursus Kinder-EHBO op te zetten, waarbij de deelnemers een certificaat Kinder-EHBO kunnen halen. De deelnemers leren bijvoorbeeld hoe te handelen bij huis-, tuin- en keukenongelukjes bij kinderen, zoals een koortsstuip, een tekenbeet, of een verslikking.

De cursus wordt gegeven op de locatie van Yolanda Tol van Family Affairs aan de Middenweg 417 in Heerhugowaard. De cursus worden gegeven door Let us Train You, naar de richtlijnen van de NRR en Oranje Kruis. De cursus kost 67,50 euro. Dit is inclusief certificaat. In sommige gevallen wordt de cursus vergoed door de zorgverzekering, dus het is de moeite waard dit van tevoren na te vragen.

De cursusdata zijn 10 en 17 mei 2016. Voor meer informatie kan worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3118x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/