Op de tweede, derde en vierde woensdag van mei zijn er zoals elke maand Repair Cafés in Langedijk. Deze maand is er bovendien voor het eerst een Repair Café in de nieuwe sociale winkel in Winkelcentrum Broekerveiling.

Op woensdag 11 mei is er een Repair Café in de sociale winkel in Winkelcentrum Broekerveiling in Broek op Langedijk.
Op woensdag 18 mei vindt er een Repair Café plaats in Dorpshuis de Geist in Sint Pancras, en op 25 mei in het Behouden Huis in Oudkarspel. In Oudkarspel worden niet alleen kapotte apparaten en dergelijke gerepareerd, maar wordt ook kleding hersteld.

Bij het Repair Café nemen bezoekers van thuis kapotte spullen mee en gaan ze samen met de deskundigen aan de slag om hun apparaten, spullen of kleding te repareren.

De toegang en reparaties zijn gratis; maar eventueel materiaal moet wel betaald worden en een kleine donatie ter bestrijding van de kosten is gewenst. Wie niets heeft om te repareren kan een kop koffie of thee nemen of helpen bij een reparatie van iemand anders. Ook liggen er boeken over repareren en klussen ter inzage om inspiratie op te doen.
De Repair Cafés in Langedijk vinden steeds plaats op de tweede, derde en vierde woensdag van de maand. Ze duren van 14.00 tot 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.repaircafe.nl.

Pin It
Bekeken: 3636x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/