Vrijdagochtend heeft aan de Jade een gewelddadige straatroof plaatsgevonden waarbij de daders hun 64-jarige slachtoffer tot twee keer toe hebben getrapt. De politie is op zoek naar getuigen van deze straatroof.

De 64-jarige vrouw fietste rond 9.15 uur van de Diamant in de richting van de Jade waar zij drie mannen tegemoet reed. De mannen bedreigden haar en trapten haar twee keer tegen de zijkant van haar lichaam. Een van de mannen doorzocht haar jaszakken en stal het geld wat de vrouw bij zich had. Het drietal rende vervolgens weg.

De daders waren drie getinte mannen, alle drie tussen de 20 en 25 jaar. Ze spraken geen Nederlands. Wie getuige is geweest van deze straatroof of meer informatie heeft wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 4092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/