Het was een leuk idee, maar het bleek toch nog te kort dag om het te kunnen regelen: het verplaatsen van de vrijmarkt naar de Middenwaard, zodat de mensen die op de vrijmarkt wilden verkopen droog zouden zitten. Dinsdag ontstond door de slechte weersvoorspelling het idee of de Middenwaard, aangezien alle winkels toch gesloten zouden zijn, niet kon worden opengesteld kon worden voor mensen die wilden verkopen.

Dinsdag vond er daarom spoedoverleg plaats tussen Wereldhave, de eigenaar van Middenwaard, de gemeente Heerhugowaard en organisatiebureau Day & Nite. ZIj moesten echter tot de conclusie komen dat dit plan op zulke korte termijn niet meer haalbaar was. Een van de bezwaren was dat er niet meer geregeld zou kunnen worden wie na afloop van Koningsdag de rommel in het winkelcentrum zou opruimen. De vrijmarkt moet dus alsnog buiten plaatsvinden.

 

 

 

Pin It
Bekeken: 3355x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/