De ambtenaren van Heerhugowaard willen best wat ADV-dagen en leeftijdsdagen inleveren, maar wel na zorgvuldig onderhandelen, en niet door de regeling simpelweg door een wethouder die niet wil onderhandelen opgelegd te krijgen. Dit bleek dinsdagavond tijdens de raadsvergadering waarbij twintig ambtenaren de boodschap uitdroegen dat ze ‘respectvol’ willen worden behandeld.

Wethouder Dickhoff wil namelijk een aantal ADV-dagen en leeftijdsverlofdagen afschaffen, maar de ambtenaren willen dat die regeling alleen voor nieuwe personeelsleden gaat gelden, en dat wil Dickhoff niet.

De ambtenaren zeggen heus wel bereid te zijn om wat ADV-dagen en leeftijdsdagen in te keveren, maar wel via netjes onderhandelen, en niet zoals Dickhoff het nu doet: door de regeling zonder akkoord van de ambtenaren door te drukken. Dit schoot eerder bij ambtenaren en vakbond in het verkeerde keelgat: ze lieten weten niet meer met hem te willen praten. Dit riep weer de verontwaardiging van Dickhoff en de rest van het college op, die geschokt waren over het feit dat de vakbond wilde bepalen met wie ze willen praten.

Dickhoff wierp dinsdag tegen dat hij de beschuldiging dat hij niet respectvol tegenover de ambtenaren zou zijn wel zwaar vond en dat hij zijn oorspronkelijke voorstel bovendien al heeft verruimd.

Pin It
Bekeken: 4842x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/