Schrijfster Afra Beemsterboer presenteert zondag 8 mei aanstaande in Het Behouden Huis in Oudkarspel haar nieuwste boek, 'Banden van vroeger'. Daarmee markeert zij een belangrijke mijlpaal, want het is inmiddels de tiende roman van de populaire Langedijkse schrijfster. Tegelijk verschijnt een speciale, eenmalige uitgave van de glossy 'Afra', mogelijk gemaakt door Lief Langedijk. Belangstellenden zijn van harte welkom om de boekpresentatie en dit jubileum mee te vieren. De aanvang is 14.00 uur en de toegang gratis.

In de loop der jaren heeft Afra Beemsterboer in heel Nederland een grote schare liefhebbers weten te boeien met haar familieromans als 'Verdwaalde zwaluw', 'De muurbloem' en 'Als alle anderen'. Het bijzondere aan 'Banden van vroeger' is dat het zich volledig afspeelt in Langedijk en er komen tal van herkenbare locaties in de gemeente in voor.

Om dit jubileum een extra feestelijk tintje te geven, is op initiatief van Marieke Neesen-Barten van Lief Langedijk een eenmalig jubileummagazine ontwikkeld met daarin interviews, artikelen en achtergrondverhalen rond Afra's leven en werk. Deze glossy wordt eveneens op zondag 8 mei officieel onthuld en alle bezoekers krijgen een 'Afra' mee naar huis. In het magazine is bovendien een prijsvraag opgenomen waarbij de lezers van het magazine kans maken op een gesigneerd exemplaar van 'Banden van vroeger'. Na de boekpresentatie is de 'Afra' gratis verkrijgbaar bij Het Behouden Huis, Bibliotheek Langedijk en Dorpshuis De Geist.

'Banden van vroeger' wordt uitgegeven door Zomer & Keuning en is na 8 mei ook te vinden in de uitleen van de Openbare Bibliotheek. (foto: Marjolein Ansink Fotografie)

Pin It
Bekeken: 3625x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/