Op 24 mei start de cursus Opvoeden en Zo voor ouders met kinderen van 4 t/m 12 jaar. De praktische cursus is gericht op alledaagse opvoedingssituaties of beginnende opvoedingsproblematiek. De cursus gratis.

Ouders leren een vaardigheden die, gericht op een plezieriger contact tussen ouder en kind. In de praktijk blijken ouders het niet altijd makkelijk te vinden om opvoedingsvaardigheden bewust, consequent en goed toe te passen. In deze cursus leren de ouders hoe en wanneer zij deze vaardigheden kunnen toepassen.

Het programma bestaat uit zes bijeenkomsten van ongeveer twee uur. De data zijn dinsdag 24 en 31 mei en 7, 14, 21 en 28 juni. De cursus duurt telkens van 19.30 tot 21.30 uur. De locatie is het Centrum voor Jeugd en Gezin, Pompesloot 100 (gebouw de Binnemikke) in Broek op Langedijk.

Voor aanmelding en informati, kijk op cjglangedijk.nl of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3584x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/