Wie binnenkort in Heerhugowaard wil kamperen of zijn plezierboot in de haven wil aanmeren moet iets meer gaan betalen dan de tarieven die de gemeente nu hanteert. De gemeente had namelijk het streven om een tarief te berekenen dat alleen kostendekkend is. Daar was de Autoriteit Consument & Markt (ACM) echter niet blij mee, want daarmee is de gemeente een oneerlijke concurrent voor commerciële ligplaatsverhuurders.

Met de huidige tarieven verdient Heerhugowaard een slordige 41.000 euro per jaar aan kampeerders en pleziervaarders. Nu de ACM van de gemeente eist zich commerciëler op te stellen zal dat waarschijnlijk stijgen naar 50.000 euro. De ACM ziet het liefst een stijging naar 60.000, maar dat gaat de gemeente iets te ver. De gemeenteraad heeft immers opdracht gegeven om alleen kostendekkend te werken, en daar wil het college graag gehoor aan geven. De gemeenteraad wil nu nog wel van het college weten of die tariefstijging misschien gefaseerd kan worden ingevoerd.

Pin It
Bekeken: 3028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/