Dinsdagmiddag waren er tweehonderd ambtenaren bijeen in de raadszaal tijdens de raadsvergadering. Dit was om wethouder Dickhoff te tonen dat er wel degelijk een grote groep ambtenaren ongerust is over de toekomst van hun arbeidsvoorwaarden. Het college heeft onlangs namelijk zonder akkoord van de ambtenaren en de vakbond de ADV- en leeftijdsdagen afgeschaft. Toen eind april bij een raadsvergadering een twintigtal ambtenaren demonstreerde was Dickhoff niet onder de indruk van hun aantal en merkte hij op dat het hooguit tien procent van de  ambtenaren was dat blijkbaar een probleem heeft met de regeling.

Dinsdag bleek dat het de ambtenaren niet per se gaat om deze specifieke onlangs afgeschafte ADV- en leeftijdsdagen, maar aan het gebrek aan communicatie over meerdere van dit soort maatregelen. Ze willen daarom nog steeds verder overleggen over de afschaffing van de ADV- en leeftijdsdagen.

Pin It
Bekeken: 2762x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/