Zaterdag 21 mei wordt in Winkelcentrum Middenwaard van 10.00 tot 17.00 uur de tweede editie van het Streekfestival & Streekmarkt gehouden. Lokale en regionale verenigingen, kunstenaars, artiesten en initiatieven presenteren zich dan in en om Middenwaard. Binnen op het Friethoffplein kan er bijvoorbeeld worden geklommen  op de zeven meter hoge klimwand en zijn er diverse demonstraties van lokale verenigingen.

Op het ANWB-plein kan men leren jongleren bij circusschool Tefredo en kunnen kinderen knutselen en meelopen met de festivalparade. Lokale kunstenaars exposeren en verzorgen kunst workshops voor alle leeftijden. Buiten op het Coolplein vindt er een streekmarkt plaats met streekproducten en zijn er oude ambachten te bekijken. Ook worden er schapen geschoren en zijn er ponyritjes voor de kinderen. De muziek wordt verzorgd door singer/songwriters uit de regio. Alle activiteiten & workshops zijn gratis voor bezoekers aan het Streekfestival.

In het Stadspark Middenwaard vindt op 20, 21 en 22 mei tevens het culinaire evenement Beleef Heerhugowaard plaats. Tijdens dit foodfestival staat Stadspark Middenwaard (achter de bioscoop) drie dagen in het teken van eten, drinken en genieten. Diverse lokale restaurants laten hun kookkunsten zien en er zijn verschillende kinderactiviteiten en optredens. De entree voor het evenement is gratis.

Pin It
Bekeken: 3789x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/