Dat de pas geopende Sociale Winkel in winkelcentrum Broekerveiling in de toekomst meer met moderne technologie wilde doen was bekend, maar er liggen al plannen om ergens in juni een event te houden waarbij bezoekers een heuse Microsoft Hololens kunnen proberen.

Dinsdag 10 mei kreeg Chris Wever alvast een voorproefje. Op de website van de Sociale Winkel blogt hij: “Een “normale dag” in de Sociale Winkel veranderde toen Dennis Vroegop, twee dagen terug nog in DWDD, naar binnen kwam en vroeg: ‘zal ik ‘m even pakken..?’” Chris mocht de Hololens uitproberen en ervoer hoe je met deze bril holografische monsters te zien kunt krijgen die uit de muur komen met een vingerknip, of 3D-objecten op een tafel in de echte wereld kunt plaatsen en er zelf omheen kunt lopen.

De Hololens is  een bril die een ‘toegevoegde’ realiteit laat zien, oftewel een mix van de realiteit en Virtual Reality. De bril herkent oppervlakken in de echte omgeving, zoals muren en tafels, en laat een virtuele werkelijkheid zien die reageert op de echte omgeving en bijvoorbeeld op handbewegingen van de drager.

Binnenkort - de datum wordt nog aangekondigd - komt de Hololens nog een keer naar de Sociale Winkel. Dan is er een moment om met een groep na te denken over hoe dit onze wereld zou kunnen veranderen. Wie al ideeën heeft over de toepassingen kan ze plaatsen op de website van de Sociale Winkel. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 2712x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/