Op zaterdag 28 mei 2016 zal de Langedijkse schrijfster Afra Beemsterboer haar nieuwste roman ‘Banden van vroeger’ signeren bij Middelburg Boek en Buro aan de Dorpsstraat 574 in Noord-Scharwoude. De signeersessie duurt van 14.00 tot 16.00 uur 

Afra Beemsterboer presenteerde zondag 8 mei jongstleden in Het Behouden Huis in Oudkarspel haar nieuwste boek. Daarmee markeerde zij een belangrijke mijlpaal: het is de tiende roman van de populaire Langedijkse schrijfster. 

In de loop der jaren heeft Afra Beemsterboer in heel Nederland een grote schare liefhebbers weten te boeien met haar familieromans als 'Verdwaalde zwaluw', 'De muurbloem' en 'Als alle anderen'. Bijzonder aan 'Banden van vroeger' is dat het boek zich volledig afspeelt in Langedijk, Afra's geboortegrond. De verhaallijn is dan ook verweven met tal van herkenbare locaties in de gemeente.

Om dit jubileum een extra feestelijk tintje te geven is op initiatief van Marieke Neesen-Barten van Lief Langedijk een eenmalig jubileummagazine ontwikkeld met daarin interviews, artikelen en achtergrondverhalen rond Afra's leven en werk. Deze glossy werd eveneens op zondag 8 mei officieel onthuld. In het magazine is bovendien een prijsvraag opgenomen waarbij de lezers van het magazine kans maken op een gesigneerd exemplaar van 'Banden van vroeger'. Bezoekers van de signeersessie op 28 mei die het boek 'Banden van vroeger' kopen krijgen de 'Afra' ook gratis mee naar huis. (foto: Marjolein Ansink Fotografie)

Pin It
Bekeken: 3155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/