Groot is het enthousiasme onder de atleten als ze hun nieuwe, knaloranje shirt mogen aantrekken. De een heeft nog een grotere grijns dan de ander. Eigenlijk kunnen ze niet wachten op de eerstvolgende wedstrijd op 10 juni.

Het begon twee jaar geleden toen Mischa Nieuwboer, Agatha van der Schaaf, Marcel Telman en Piet Nieuwboer het initiatief namen om de groep Extra Begeleid Sporten te starten, bedoeld voor mensen die extra begeleiding nodig hebben om met plezier te kunnen sporten, zoals diegenen met een verstandelijke beperking in het autisme spectrum of jeugd met gedragsproblemen.

De groep startte met 5 atleten, maar het het zijn er inmiddels 17, met 4 trainers en 2 assistenten. Vanwege de populariteit wordt doorgaand naar nieuwe trainers en assistenten uitgekeken. Om de begeleid sporters bij wedstrijden een uniforme uitstraling te geven hebben hoofdsponsor All4running en KN Bouw clubshirts ter beschikking gesteld.

Wie zelf wil ervaren hoe er met deze gezellige groep wordt gesport, of iemand kent met interesse, is van harte welkom om een keer te komen kijken of een aantal proeftrainingen mee te (laten) doen. Meer informatie op avhera.nl.

Pin It
Bekeken: 3409x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/