Een teleurstelling voor het Poldermuseum: de Provincie heeft besloten geen subsidie van 250.000 euro te verstrekken en dus zullen de plannen voor de verbouwing van het Poldermuseum moeten worden aangepast. Dit meldt het NHD.

Aanvankelijk was er de gemeenteraad van Heerhugoward ervan uitgegaan dat de provincie die 2,5 ton aan subsidie zou geven. De gemeente zelf zou 2,5 ton zou bijleggen.

Voor de verbouwing van het museum zou een museumcafé worden gebouwd dat firma De Kraak, bekend van de bootjesverhuur in het centrum van Alkmaar, zou gaan uitbaten. Wethouder Dickhoff gaat nu eerst overleggen met het museumbestuur en De Kraak om te bepalen hoe de verbouwing nu moet gaan verlopen.

Overigens staat de aanleg van een steiger voor de deur van het museum, zodat bezoekers met een bootje bij het museum kunnen aanleggen, en een bruggetje tussen het Park van Luna en het museum los van de verbouwing die was begroot op 5 ton, dus die twee elementen komen er sowieso. 

Pin It
Bekeken: 3888x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/