Organisaties, verenigingen en stichtingen in Langedijk hebben tot 1 juli 2016 de tijd om een aanvraag te doen voor activiteitensubsidie in 2017. Het moeten wel activiteiten zijn waarmee een positieve bijdrage wordt geleverd aan de Langedijker maatschappij.

De activiteitensubsidie is bedoeld voor activiteiten die erop gericht zijn een bijdrage te leveren aan maatschappelijke doelen. Voorbeelden van maatschappelijkie doelen zijn een bijdrage  aan de gezondheid van de inwoners, ervoor zorgen dat kinderen en jongeren goed kunnen opgroeien of stimuleren dat iedereen op zijn eigen manier kan meedoen aan de samenleving.

Daarnaast is het belangrijk dat de subsidie als aanvullend wordt beschouwd, wat betekent dat de aanvrager zelf in eerste instantie inspanning moet verrichten om de activiteit te kunnen bekostigen of opbrengsten te genereren. Er kan voor minimaal 500 euro en maximaal 5000 euro aan subsidie wordne toegekend per activiteit. 

Meer informatie over het subsidiebeleid van de gemeente Langedijk is te vinden op de gemeentelijke website.

Pin It
Bekeken: 2992x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/