Bureau NH heeft beelden van de brandstichter die in de nacht van 7 op 8 oktober 2015 sportcafé De Oostwal in Sint Pancras in brand stak online gezet. Dit meldt het NHD. De dader is echter nog niet opgepakt.

Op de beelden is te zien dat het brand stichten de dader niet gemakkelijk afging. Hij doet meerdere pogingen met verschillende voorwerpen om een raam stuk te slaan. Ook steekt hij eerst per ongeluk zichzelf even in brand alvorens drie jerrycans het gebouw binnen te gooien.

Na de brand werden een 18-jarige Alkmaarder en een 14-jarig meisje aangehouden nadat ze met grote snelheid in een auto waren weggereden van de sporthal. Er was echter geen bewijs voor hun betrokkenheid bij de brand, dus werden ze vlak daarna weer vrijgelaten.

Het sportcafé werd bij de brand verwoest en in oktober werd duidelijk dat de sporthal en de tennishal tot zeker begin 2016 niet bruikbaar zouden zijn. (foto: archief, 8 oktober 2015)

Pin It
Bekeken: 3703x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/