Woensdag berichtte het NHD over de commissies die er allemaal aan te pas moeten komen om te bepalen of de voordeur van de Kunstkerk aan de Stationsweg nu wel of niet geel mag blijven. Nu blijkt de kwestie nog ingewikkelder, zo schrijft het NHD donderdag, want het bezwaar is niet ingediend door één, maar door drie personen, en omvat ook nog de stelling dat de Artotheek helemaal niet in de Stationswegkerk gehuisvest had mogen worden.

De drie bezwaarmakers, Laurens Muller, M. Dassen en M. Bettink, stellen in het bezwaar dat de vestiging van de Artotheek in de kerk in strijd is met het bestemmingsplan omdat de Artotheek een onderneming is en de kerk een sociaal-maatschappelijke bestemming heeft. Ook zijn ze van mening dat, aangezien de kerk een gemeentelijk monument is, de deur alleen met toestemming van het college had mogen worden overgeschilderd. De gemeente behandelt hun bezwaarschrift als twee afzonderlijke bezwaren. 

 

Pin It
Bekeken: 3652x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/