Het lijkt erop dat wethouder Dickhoff er geen zin meer in heeft om een vervangend volkstuinencomplex te realiseren voor de 48 tuinders die voorheen een tuin hadden in volkstuinencomplex Oosterwaard. Dit complex moest verdwijnen vanwege de aanleg van de Westfrisiaweg en de realisatie van een crematorium. Destijds beloofde Dickhoff de tuinders compensatie, maar 48 volkstuinders hebben die nog steeds niet gekregen.

Dickhoff vindt het niet meer van deze tijd dat de gemeente een volkstuinencomplex regelt, zo schrijft het NHD. Hij stelt dat de gemeente tegenwoordig meer vraaggericht bezig is en dat er een risico bestaat dat als de gemeente een volkstuinencomplex gaat realiseren het ineens niet nodig blijkt te zijn. Hij wil daarom toe naar een beleid waarbij de gemeente geld beschikbaar stelt om tuinen waar echt vraag naar is te helpen realiseren.

Een week geleden werd Dickhoff in het vakblad van de Algemene Vereniging van Volkstuinders Nederland (AVVN) al op de hak genomen vanwege zijn houding tegenover de volkstuinen. Zo vindt AVVN dat de stadstuinen als de Middenmoes en de Buttermoes niet meetellen als reeds gerealiseerde compensatie, hoewel Dickhoff dat wel vindt. De stadstuinen liggen namelijk op grond die meteen moet worden teruggegeven als er een bouwplan voor komt.

Pin It
Bekeken: 4171x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/