Na alle wandelvierdaagsen in de regio vindt in Zwembad de Bever van maandag 20 juni tot en met vrijdag 24 juni de zwemvierdaagse plaats. Deze week is er vijf dagen de gelegenheid om vier keer een afstand te komen zwemmen om de felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. 

Tijdens de vrije zwemuren kunnen deelnemers terecht om een afstand te zwemmen. Er zijn verschillende afstanden mogelijk en er zullen de hele week banentellers aanwezig zijn. Iedereen kan aan de zwemvierdaagse meedoen, mits in het bezit van minimaal een A-diploma. Na het zwemmen ontvangt iedere zwemmer iets lekkers en kan er meegedaan worden aan een spel. Na de zwemvierdaagse ontvangen de deelnemers een vierdaagse-medaille. Naast de zwemvierdaagse kan er ook gewoon vrij gezwommen worden.

Zwembad de Bever nodigt iedereen uit om mee te doen en zo sportief bezig te zijn. Meer infornatie is te vinden op www.zwembaddebever.nl of op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3844x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/