Dinsdag is aan het einde van de ochtend een vrouw gewond geraakt toen ze met haar driewielerfiets ten val kwam. Ze reed met haar elektrische fiets op de Basiusstraat en wilde de Cromhoutstraat in Heerhugowaard oprijden, daarvoor moest ze een klein hoogteverschil overbruggen. Het stuur klapte daardoor echter ver om waardoor het slachtoffer door haar eigen stuur van de driewieler werd geslagen.

Ze kwam daarna met haar hoofd op de grond terecht en is daarbij gewond geraakt. De vrouw is door het ambulance personeel nagekeken en mee genomen naar het ziekenhuis. De fiets is door een buurtbewoner meegenomen.

Pin It
Bekeken: 2551x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/