Dinsdagavond heeft de politie van Heerhugowaard een gebiedsverbod uitgereikt aan een 16-jarige Alkmaarder vanwege het ongeoorloofd bij zich hebben van wapens.

Rond 20:30 uur zagen agenten een groep jongeren lopen op de Middenweg. Eén van hen reed op een fiets zonder origineel slot. De agenten hielden de 17-jarige jongen uit Heerhugowaard staande. Toen de agenten de fiets aan het controleren waren, zagen zij dat de jongen een vriend vroeg zijn spullen bij zich te houden. Eén van de agenten zag iets verdachts verdwijnen in de tas van de vriend. Hierop besloten zij ook deze jongeman, de 16-jarige Alkmaarder, staande te houden.

In zijn tas vond de agent een mes en pepperspray aan. De verdachte heeft vrijwillig afstand gedaan van de wapens. Hierop kreeg de jongen direct een gebiedsverbod. Met de fiets van de Heerhugowaarder bleek uiteindelijk niets aan de hand te zijn.

Pin It
Bekeken: 2732x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/