In de nacht van woensdag op donderdag werd de brandweer van Heerhugowaard opgeroepen voor een autobrand bij de gevangenis aan de Copericusstraat. Toen ze ter plaatse kwamen bleken er niet één maar twee auto's in lichterlaaie te staan. Het ging om de auto van een gevangenismedewerker en een busje van een gedetineerde.

Beide auto's bleken niet meer te redden en zijn volledig uitgebrand, ook een derde auto liep schade op door de vlammen en de hitte. De politie vermoedt brandstichting en heeft de boel afgezet met lint. De forensische recherche zal de zaak verder onderzoeken. In de regio worden vaker auto's in brand gestoken, alhoewel de laatste melding al weer ruim twee weken geleden is.

Pin It
Bekeken: 2825x
https://www.oceanic-saunas.eu/rtp-live/ https://www.psychopsy.com/toto-sgp/ https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/