Het is nog niet helemaal officieel want het moet vanuit Den Haag nog worden bekrachtigd, maar wat de gemeenteraad van Heerhugowaard betreft kan Han ter Heegde aan zijn derde ambtstermijn als burgemeester van Heerhugowaard beginnen. En dat is bijzonder, want in het komt maar weinig voor dat een burgemeester meer dan twee ambtstermijnen in dezelfde gemeente heeft.

Er was geen andere gegadigde voor het burgemeesterschap, en Ter Heegde zelf zag een derde termijn helemaal zitten. De derde termijn gaat in op 1 november 2016. Ter Heegde is al sinds 2004 burgemeester van Heerhugowaard.

Dinsdag vond een extra raadsvergadering plaats waarin de raad besloot of Ter Heegde zou worden voorgedragen. Jolanda van Ling van het CDA vertelde namens de vertrouwenscommissie dat die de burgemeester voor herbenoeming kon aanbevelen".

Pin It
Bekeken: 3866x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/