De Nh1816 Sportweek Langedijk werd dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd door diverse verenigingen uit Langedijk in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk. Bijna 300 sporters zijn de afgelopen week in, op en rond de verenigingsterreinen, in teamverband aan het sporten geweest.

IJsvereniging Volharding, Les Mille Iles, Fietscrossvereniging De Kleydrivers, Tc Langedijk, CSV BOL en Voetbalvereniging DTS zijn er in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk in geslaagd een mooie sportieve week neer te zetten. Door de medewerking van alle vrijwilligers, EHBO-ers, brandweer en natuurlijk de sporters is de Sportweek succesvol verlopen.

De deelnemers aan de Sportweek Langedijk hebben meegedaan in verschillende categorieën: de Kids (7 tot en met 11 jaar), de jeugd (12 tot en met 15 jaar) en de volwassenen. Bij de Kids deelden de teams Dirt Devils en de Koolstart de eerste plaats. Bij de jeugd won team FC Dijka, en bij de volwassenen kwam team The Young Ones op de eerste plaats. Tevens werd er een aanmoedigingsprijs uitgereikt; die ging dit jaar naar het jongste team waarbij de jongste deelnemer nog net geen 7 jaar oud was. Sport Servicepunt Langedijk dankt alle deelnemers en medewerkers aan deze mooie week. Informatie is te vincen op www.sportsl.nl of op de Facebookpagina van Sportweek Langedijk. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 2890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/