Kinderen van 7 tot 12 jaar die houden van zingen, dansen en acteren en daar zelfs in de vakantie geen genoeg van kunnen krijgen, kunnen deze zomer een driedaagse Zomercursus Musical volgen bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Van 25 tot en met 27 augustus 2016, in de laatste week van de zomervakantie, volgen de kinderen ’s middags lessen in zang, dans, theater en beeldende kunst. De lessen worden gegeven door docenten van Cool kunst en cultuur en Balletschool Heerhugowaard.

Alles wat geleerd is komt samen in een spetterend optreden, dat zaterdag 27 augustus wordt gepresenteerd aan publiek. Meedoen aan de Zomercursus Musical kost €65, inclusief limonade en wat lekkers. Inschrijven is mogelijk tot 15 augustus en kan via de website van Cool kunst en cultuur of bij de servicebalie. (foto: Frits de Beer)

Pin It
Bekeken: 3194x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/