Een enerverende week vol sport en plezier zit er weer op. De Sportweek Langedijk werd dit jaar voor de 12e keer georganiseerd door diverse verenigingen uit Langedijk, in samenwerking met Sport Servicepunt Langedijk en de nieuwe sponsor Nh1816. Bijna 300 sporters zijn een week lang in teamverband sportief geweest, en dat onder goede weersomstandigheden.

De deelnemers kwamen uit in de categorieën kids (7 t/m 11 jaar), jeugd (12 t/m 15 jaar) en volwassenen. In de jongste groep was er wederom een gedeelde 1e plaats, deze keer voor de Kids Dirt Devils en de Koolstars. Bij de jeugd kwam Fc Dijka als winnaar naar voren en bij de volwassenen The Young Ones. Ook werd een aanmoedigingsprijs uitgereikt. Die ging naar het jongste team, waarbij het jongste lid nog net geen 7 jaar oud was. Zij komen gezellig met elkaar zwemmen bij Duikerdel of de Bever.

Meer op sportsl.nl of Facebook Sportweek Langedijk (met leuke filmpjes!).

 

 

 

Pin It
Bekeken: 2755x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/