Zaterdag 16 juli om 11 uur zullen twee leden van twirl- en majorettevereniging De Boomtoppers in de bibliotheek van Heerhugowaard een presentatie, demonstratie en workshop geven van de twirl- en majorettesport. De presentatie is gratis toegankelijk voor publiek, en Kimberly en Sidney zullen laten zien wat de sport inhoudt.

Zodra de zomervakantie voorbij is starten bij de Boomtoppers de lessen weer en zijn enthousiastelingen welkom om kennis te komen maken op de trainingsavonden. Er wordt getraind aan de Umbriëllaan 3 in Heerhugowaard, tegenover het Horizon College. Iedereen mag vier gratis proeflessen meedoen voor het besluit om lid te worden.

Woensdagavond trainen de leden tussen 4 en 9 jaar van 17.00 tot 18.00 uur, en donderdagavond de leden van 10 tot 12 jaar van 17.00 tot 18.00 uur. Oudere kinderen zijn ook welkom en kunnen contact opnemen om te bespreken in welke groep zij het beste terecht kunnen. Meer informatie is te vinden op www.deboomtoppers.nl.

Pin It
Bekeken: 2963x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/