Zaterdag opende burgemeester Cornelisse de Zomerexpositie in De beeldentuin van Corrie Kaas. Zij stelt de beelden die ze zelf heeft genaakt tentoon in haar eigen tuin. Cornelisse: “Expositie van kunst draagt bij aan een aantrekkelijke gemeente. Ik kan niet anders dan daar enthousiast over zijn! En wat bijzonder is het om dat in eigen tuin te doen. Het is een fantastische locatie zo aan het water. Dat biedt goede mogelijkheden, ook voor de toekomst.”

Behalve werken van mevrouw Kaas zijn er ook beelden geëxposeerd van tien beeldhouwers en keramisten uit de gemeente Langedijk. De expositie aan de Dorpsstraat 60 in Broek op Langedijk is in juli elke zaterdag-, zondag- en woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur te bezoeken. (foto: gemeente Langedijk)

Pin It
Bekeken: 2796x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/