Zaterdag 9 juli beleeft festival ENJOY HHW zijn vierde editie. Op het festival zullen onder andere The Memphis Maniacs, The Brahms, The Dubbeez, Van Huys Uit, Sweet le Freak, Alle Tijd, Try Me Baby en Def Ryhmz optreden.

ENJOY HHW wordt ook dit jaar weer georganiseerd in het Rosarium, een bosrijk en sfeervol park in het oude centrum van Heerhugowaard. Ook is de ENJOY-megatent weer van de partij. Buiten de tent verrijst het ENJOY Food Plaza, met een groot aanbod aan verschillende Foodtrucks, gezellige plekjes om te zitten en te genieten. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen. ENJOY HHW begint om 14.00 uur en is rond 00.30 afgelopen. Het kinderprogramma is om 19.00 afgelopen. Tickets zijn te koop vanaf €10 euro, exclusief servicekosten en zijn te bestellen op www.enjoyhhw.nl.

Pin It
Bekeken: 3271x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/