De politie heeft dinsdag op twee locaties een inval gedaan in verband met een mogelijke hennepkwekerij. De eerste locatie was een woning in Ursem, en daar werd inderdaad een operationele hennepkwekerij met 65 planten en 545 stekken aangetroffen. De twee in de woning aanwezige personen zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De tweede locatie was op de Zandhorst in Heerhugowaard waar een grote hennepkwekerij in een loods werd gevonden. Hier stonden 500 hennepplanten die vrijwel klaar waren om geoogst te worden. De politie heeft hier niemand kunnen aanhouden. 

Op beide locaties was er sprake van diefstal van stroom, de aangehouden verdachten kunnen een rekening verwachten van de energieleverancier. De kwekerijen zijn ontruimd en er volgt een strafrechtelijk onderzoek naar de verdachten. (foto: politie Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 3397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/