In april en mei is een deel van de Westelijke Randweg te Oudkarspel tussen de Kasteelstraat en de Provinciale weg N504 vernieuwd. Op 26 mei is de weg weer opengesteld voor het verkeer, maar de rotonde Oeverzegge is alleen nog niet helemaal klaar. Dit komt doordat de juiste betonelementen niet op tijd zijn geleverd.

Vanaf maandag 25 juli wordt de rotonde afgemaakt. Deze werkzaamheden zullen ongeveer een week duren. Tijdens die periode worden de betonnen rotonde-elementen geplaatst en daarna wordt de bovenste asfaltlaag aangebracht. De Westelijke Randweg zal tijdens die week opnieuw zijn afgesloten voor het verkeer. De afsluiting is dan tussen N504 en de rotonde Zaagmolenweg. De rotonde Zaagmolenweg zelf blijft open. Verkeer wordt met bebording omgeleid en landbouwverkeer kan via de N504 en bedrijventerrein Breekland rijden.

Pin It
Bekeken: 3681x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/