Wethouder Leo Dickhoff moet toch weer op zoek naar een geschikte locatie voor een volkstuinencomplex. Dat is de uitkomst van de vergadering van de commissie Maatschappelijke Ontwikkeling, zo schrijft het NHD.

Dickhoff meldde eerder geen volkstuinencomplex meer te gaan zoeken omdat hij het niet meer van deze tijd vond dat de gemeente dat soort dingen regelt. Ook stelde hij dat de gemeente niet het risico wil lopen een complex te realiseren waar uiteindelijk geen vraag naar blijkt te zijn. 

Tijdens de vergadering wezen de op de publieke tribune aanwezige tuinders de wethouder erop dat ze destijds zonder protest zijn weggegaan van het oude complex omdat hij hen uitdrukkelijk had beloofd dat er een nieuw complex zou komen. Chris Zijdeveld, ambassadeur voor Hobbytuinders AVVN, stelde daarom Dickhoff voor om samen op zoek te gaan naar een geschikte locatie voor een volkstuinencomplex. Dickhoff wilde liever de besluitvorming van de raad in augustus afwachten.

Pin It
Bekeken: 3701x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/