De drug lijkt niet waargenomen in deze regio, maar elders vonden wel incidenten plaats, in verband gebracht met flakka. Politie Alkmaar waarschuwt voor deze “zombiedrug”, een goedkopere versie van chrystal meth, die in Amerika al voor meerdere incidenten zorgde.

De werkende stof in flakka is cathinon, een amfetamine-achtige stof uit qat. Na een hit voel je je heel sterk voelt en pijnprikkels worden onderdrukt. Klinkt misschien wel wat, maar het veroorzaakt ook hallucinaties, paranoia, psychose, woedeaanvallen, hoge koorts (zo'n 40,5 °C), wild schudden en het is zwaar verslavend. Bij een voorval in Ospel viel een vermoedelijke flakka-gebruiker in het wilde weg mensen aan, maar ook auto's en zelfs een gelaagde winkelpui.

Pin It
Bekeken: 3828x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/