Slechts tien minuten voor de warming up kreeg Joren Tromp te horen dat hij niet in de Olympische 4x100m ploeg zat. Daarna zag de 27-jarige Heerhugowaarder van de zijlijn hoe zijn team werd uitgeschakeld in de series, met name door een slechte wissel van de verrassende vervanger Liemarvin Bonevacia.

Vooraf had bondscoach Rana Reider nog gezegd "Ga er vanuit dat de beste vier lopen", exclusief Churandy Martina die voor de 200m finale ging. Joren staat met 10.37s vierde op de nationale ranglijst en voelde zich "super fit", dus niets leek zijn Olympische droom in de weg te staan. Zonder verklaring koos de bondscoach echter voor zijn eigen atleet Bonevacia. Liemarvin was halve finalist op de 400m in Rio, maar heeft slechts 10.61s staan op de 100m en was matig getraind op het wisselen. Tromp heeft er geen goed woord voor over.

Pin It
Bekeken: 2680x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/